LinkLeaders https://linkleaders.nl Gegarandeerde bedrijfsgroei Wed, 12 Sep 2018 09:46:42 +0000 nl-NL hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8
Tijd om er mee aan de slag te gaan!

Vanuit deze visie zijn we onze LinkLeaders Podcast gestart.

Wat kun je van ons verwachten?
- Website marketing: content ontwikkeling en conversie ontwikkeling
- Zoekmachine marketing, hoe ga je hiermee om?
- De ontwikkeling van je social media marketing
- Wat is de beste aanpak voor email marketing?]]>
LinkLeaders clean episodic LinkLeaders marc@linkleaders.nl marc@linkleaders.nl (LinkLeaders) Copyright 2016: LinkLeaders Online Marketing gemakkelijker en leuker LinkLeaders https://linkleaders.nl/wp-content/uploads/2018/06/Visual-itunes.jpg https://linkleaders.nl TV-G Gouda Weekly Podcast 8: In 3 stappen vertellen wat je doet https://linkleaders.nl/8-in-3-stappen-vertellen-wat-je-doet/ Mon, 03 Apr 2017 09:10:10 +0000 http://linkleaders.nl/?p=1644 https://linkleaders.nl/8-in-3-stappen-vertellen-wat-je-doet/#respond https://linkleaders.nl/8-in-3-stappen-vertellen-wat-je-doet/feed/ 0 In 3 eenvoudige stappen een one-liner ontwikkelen die uitlegt wat je doet. In 3 eenvoudige stappen een one-liner ontwikkelen die uitlegt wat je doet. Marc van Waasbergen clean 13:31 #7 Een planmatige aanpak helpt je verder https://linkleaders.nl/een-planmatige-aanpak-helpt-je-verder/ Wed, 22 Feb 2017 13:21:05 +0000 http://linkleaders.nl/?p=1591 https://linkleaders.nl/een-planmatige-aanpak-helpt-je-verder/#respond https://linkleaders.nl/een-planmatige-aanpak-helpt-je-verder/feed/ 0 Weet je wat je doet en waarom je het eigenlijk doet! Werk je voor je marketing volgens plan do check act? Weet je wat je doet en waarom je het eigenlijk doet! Werk je voor je marketing volgens plan do check act? Marc van Waasbergen clean 9:06 #6 Promotie van je evenement https://linkleaders.nl/6-promotie-van-je-evenement/ Wed, 08 Feb 2017 18:36:49 +0000 http://linkleaders.nl/?p=1589 https://linkleaders.nl/6-promotie-van-je-evenement/#respond https://linkleaders.nl/6-promotie-van-je-evenement/feed/ 0 Je evenement organisatie en je evenement promotie hier komt eigenlijk zoveel bij kijken! Met behulp van de checklist kun je je evenement en je evenement management tot een groter succes maken. Je evenement promoten
Je moet een locatie en een spreker regelen. Er moeten presentaties worden gegeven, hoe ga je het aankleden en dan komt nog eens de promotie van je evenement om de hoek kijken. Hoe ga je dit invullen, heb je hier een budget voor beschikbaar?

Wat ons opvalt is dat de logistiek van een evenement heel goed wordt ingevuld en dat de promoties van een evenement gewoon nog blijft liggen. En dat is jammer! Het valt of staat vaak bij de planmatige invulling van je evenement. Wat zijn je doelen, hoeveel mensen wil je aanwezig hebben en hoe moet je dan terugrekenen om dit resultaat te behalen?

Belangrijk, welke social media platformen heb je tot je beschikking. Vaak wordt primair voor Facebook gekozen, maar is dit eigenlijk wel het meest geschikte platform om je doelgroep te bereiken. Vergeet niet om gebruik te maken van LinkedIn, Instagram of zelfs Pinterest.

Daarnaast is het ook belangrijk om te zorgen dat je partners krijgt voor de promotie van je evenement. Je kunt ervoor kiezen om mensen hiervoor te betalen, eventueel in natura door ze gratis aanwezig te laten zijn of door ze iets anders te bieden.

Kijk ook hoe je je middelen inzet, maak je alleen gebruik van geschreven media, geluid, video, animatie, etc…? Maak je al gebruik van adverteren en op welke wijze kun je hier het meeste resultaat uit behalen?
Meer weten? Luister de Podcast voor ideeën om je evenement verder en beter in te vullen.]]>
Linkleaders clean 9:56
#05 LinkedIn Profiel – Podcast https://linkleaders.nl/05-linkedin-profiel/ Wed, 16 Nov 2016 06:16:36 +0000 http://linkleaders.nl/?p=1336 https://linkleaders.nl/05-linkedin-profiel/#respond https://linkleaders.nl/05-linkedin-profiel/feed/ 0 In onze cursus LinkedIn richten we ons op je eigen kansen en hoe jij je LinkedIn activiteiten daar op toepast. Hoe zorg je ervoor dat je in het oog en daarmee in het hart blijft?

]]>
Vaak begint LinkedIn cursus met een aantal mensen die in de weestand zitten: Ik wil niet op Linkedin zitten, Ik heb geen zin om mensen te laten weten wat ik eet of dat ik in de file sta.
Heel herkenbaar! Ik zal je tijdens een cursus LinkedIn ook nooit vragen om te laten zien wat je hebt gegeten.. J Het gaat erom de juiste aanpak toe te passen en er je aandacht aan te geven. Wat heel veel mensen missen is dat het social media is. Het is niet het zelfde als een ouderwetse aloude reclamemiddel. Het is erg belangrijk dat je jezelf eerst goed en meer in de picture gaat zetten.

Onze cursus LinkedIn begint meestal met je LinkedIn profiel, zorg dat dit compleet is. Voor heel veel mensen is dat namelijk al een hele klus om op te pakken]]>
Karin Muller clean 9:24
#04 Online adverteren dat is toch simpel? https://linkleaders.nl/online-adverteren-dat-is-toch-simpel/ Thu, 03 Nov 2016 10:16:21 +0000 http://linkleaders.nl/?p=1131 https://linkleaders.nl/online-adverteren-dat-is-toch-simpel/#respond https://linkleaders.nl/online-adverteren-dat-is-toch-simpel/feed/ 0 Veel mensen kiezen bij online adverteren om te adverteren op Google. Ken je de mogelijkheden om het maximale uit je budget te halen? Online adverteren lijkt gemakkelijk maar haal jij het maximale uit je budget?
Online adverteren, dat is eigenlijk simpel.
Je komt het vast regelmatig tegen, je hebt een post waar goed op wordt gereageerd en Facebook biedt je de mogelijkheid om te adverteren met deze post. Een paar klikken en hup je campagne loopt. Online adverteren dat is toch eigen simpel? Zo lijkt het tenminste.
Stel je voor je bent een coach. Je wilt je nieuwe training extra onder de aandacht brengen. Je ziet veel andere advertenties langskomen, dus je besluit dit ook eens te proberen en begint met het promoten van je posts. Je kunt dit doen via Facebook of je kunt kiezen om te adverteren op Google.

Veel mensen kiezen er voor om te adverteren op Google, maar veel mensen hebben eigenlijk onvoldoende zicht op de mogelijkheden om je budget en resultaat gerichter in te zetten. Online adverteren lijkt heel makkelijk, maar is dat eigenlijk wel zo? Haal je er wel voldoende resultaat uit en haal je echt alles uit je budget?

Dus online adverteren: hoe doe je dat eigenlijk en waar moet ik eigenlijk een denken?

Download: http://linkleaders.nl/05]]>
Marc van Waasbergen clean 14:33
#03 Zoekmachine optimalisatie met WordPress https://linkleaders.nl/3-zoekmachine-optimalisatie-met-wordpress/ Tue, 25 Oct 2016 13:10:32 +0000 https://linkleaders.nl/?p=1049 https://linkleaders.nl/3-zoekmachine-optimalisatie-met-wordpress/#respond https://linkleaders.nl/3-zoekmachine-optimalisatie-met-wordpress/feed/ 0 Is SEO dood of nog spinglevend?
Plat geformuleerd is SEO eigenlijk niets meer dan de juiste informatie aanbieden bij de zoekmachines, in plaats van dat je de zoekmachines jouw content zelf laat interpreteren. Het gaat bij SEO het niet alleen om het verkrijgen van zoveel mogelijk verkeer, maar belangrijker is nog dat het gaat om het juiste verkeer.]]>
Karin Muller clean 10:02
#02 WordPress voordelen; ja of nee? https://linkleaders.nl/wordpress-voordelen-ja-of-nee/ Mon, 10 Oct 2016 20:36:36 +0000 https://linkleaders.nl/?p=853 https://linkleaders.nl/wordpress-voordelen-ja-of-nee/#respond https://linkleaders.nl/wordpress-voordelen-ja-of-nee/feed/ 0 Waarom een opensource CMS systeem en Waarom Wordpress Marc van Waasbergen clean 11:02 #01 Kickoff LinkLeaders podcast https://linkleaders.nl/kickoff-linkleaders-podcast/ Wed, 14 Sep 2016 13:29:35 +0000 https://linkleaders.nl/?p=506 https://linkleaders.nl/kickoff-linkleaders-podcast/#respond https://linkleaders.nl/kickoff-linkleaders-podcast/feed/ 0 Wij werken vanuit een visie dat alles wat je online doet, je er iets aan moeten hebben. Het moet je iets opleveren. Wat ons betreft moet het je prospects, leads of uiteindelijk nieuwe klanten opleveren. Lukt dit op dit moment nog niet? Dan komt het er eigenlijk op neer dat je iets niet goed doet of dat je middelen niet goed voor je werken. Tijd om er mee aan de slag te gaan! Introductie Linkleaders Podcast Wij vinden uiteindelijk dat elke ondernemer zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen marketing.

Ons doel met deze podcast is dan ook om jou te helpen en ondersteunen. Zodat je je marketing in het vervolg op de juiste manier kunt inzetten. En op zo’n manier dat het wel voor je gaat werken.

Wat kun je van ons verwachten?
- Website marketing: content ontwikkeling en conversie ontwikkeling
- Zoekmachine marketing, hoe ga je hiermee om?
- De ontwikkeling van je social media marketing
- Wat is de beste aanpak voor email marketing?]]>
Marc van Waasbergen clean 6:02