Selecteer een pagina

Evenementen

De ontspannen verkoper

Verkooptraining voor als je geen ras-verkoper bent

Maandelijks ~ Gouda

 

Koude acquisitie wil je niet meer. Maar toch moet je nieuwe klanten werven. Wat kun je doen zodat koude acquisitie niet meer nodig is? Hoe zorg je ervoor dat prospects contact met jou gaan opnemen?

Elke maand organiseren we verkooptrainingen om ontspannen verkopers te ontwikkelen. Speciaal voor als je géén ras-verkoper bent (of in je team hebt).

Strategiesessie

Je hebt een goed professioneel verkoopteam. Maar als je heel eerlijk bent, zijn ze sterk, echter reactief. Terwijl de markt meer en meer pro-activiteit vraagt.

Je verkoopteam kan lezen en schrijven met je bestaande klanten, maar het werven van nieuwe klanten is net zo belangrijk. Dat krijgt nu eigenlijk te weinig aandacht.

Maandelijks hebben we ruimte voor een persoonlijke strategiesessie voor een directie of manager verkoop. Omdat we het belangrijk vinden dat élke verkoper een Ontspannen Verkoper wordt.

In twee uur:

  1. Zie je hoe je betere keuzes in de verkoopactiviteiten maakt en daardoor meer rust creërt.
  2. Krijg je een paar praktische tools waardoor je team eenvoudig beter presteert
  3. Delen we een succesvolle case van een ander technisch bedrijf

Reacties van eerdere deelnemers

Het werkt echt! Binnen een week had ik een belafspraak met een internationaal contact die ik al heel lang wilde spreken. En dat terwijl we met LinkLeaders pas aan het begin van het traject zitten.”

Derk Rietveld
Sales manager Norbit GmbH & Co. KG

Vandaag weer eens het bewijs geleverd gekregen dat jullie aanpak werkt. Ik heb je strategie toegepast en hierna kreeg ik direct een vriendelijke uitnodiging om deze week nog contact te hebben…leuk toch?”

Frank van der Kraats
Manager Export Boosters

Vragen over de verkooptraining voor niet-verkopers?

3 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This