LinkLeaders https://linkleaders.nl Méér marge en rust Tue, 24 Nov 2020 09:04:56 +0000 nl-NL hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.3
Tijd om er mee aan de slag te gaan!

Vanuit deze visie zijn we onze LinkLeaders Podcast gestart.

Wat kun je van ons verwachten?
- Website marketing: content ontwikkeling en conversie ontwikkeling
- Zoekmachine marketing, hoe ga je hiermee om?
- De ontwikkeling van je social media marketing
- Wat is de beste aanpak voor email marketing?]]>
LinkLeaders clean episodic LinkLeaders marc@linkleaders.nl marc@linkleaders.nl (LinkLeaders) Copyright 2016: LinkLeaders Online Marketing gemakkelijker en leuker LinkLeaders https://linkleaders.nl/wp-content/uploads/2018/06/Visual-itunes.jpg https://linkleaders.nl TV-G Gouda Weekly Podcast 8: In 3 stappen vertellen wat je doet https://linkleaders.nl/8-in-3-stappen-vertellen-wat-je-doet/ Mon, 03 Apr 2017 09:10:10 +0000 https://linkleaders.nl/?p=1644 https://linkleaders.nl/8-in-3-stappen-vertellen-wat-je-doet/#respond https://linkleaders.nl/8-in-3-stappen-vertellen-wat-je-doet/feed/ 0 In 3 eenvoudige stappen een one-liner ontwikkelen die uitlegt wat je doet. In 3 eenvoudige stappen een one-liner ontwikkelen die uitlegt wat je doet.
Podcast 8: In 3 stappen vertellen wat je doet

Als je met een vriend of vriendin naar de film gaat, moet je hem overtuigen nietwaar? Je moet als het ware pitchen om hem mee te krijgen naar die specifieke film?

 Dus het gaat erom dat je verteld dat Bruce Willis vals wordt beschuldigt, hij gaat naar een vriend die agent is en samen gaan ze z’n onschuld bewijzen. Er komen natuurlijk heel veel explosies en geweld in voor.

In de film wereld noemen ze dit een ‘one-liner’ en het is een manier om snel het plot, het thema van de film toe te lichten. Als mensen niet begrijpen waar de film over gaat, zullen ze er niet naartoe gaan.

Jouw organisatie heeft ook een one-liner nodig!

Wanneer iemand op een netwerkbijeenkomst aan je vraagt wat je doet, dan hoef je niet meer moeilijk te kijken en te zeggen, nou dat is best lastig om uit te leggen.....
Interactie
Hoe gaaf is het om in plaats daarvan een beknopt en krachtig antwoord te geven, waardoor mensen geïnteresseerd zijn in de manier waarop je hen kan helpen?

In deze Podcast van LinkLeaders hebben we het over 3 eenvoudige stappen die je kunt zetten voor de ontwikkeling van een one-liner die uitlegt wat je over je bedrijf kunt vertellen. Gebruik het om je medewerkers op een lijn te krijgen, je marketing te versterken en je bedrijf te laten groeien.

Stap 1: het probleem
Wat is de pijn, het probleem waar je jouw klant mee kan helpen?

In deze stap beschrijf je je klant en het grote probleem waarmee je kan helpen om op te lossen. Op welk punt in hun (zakelijke) leven voelen ze de pijn of zijn ze oncomfortabel? Je kunt hier heel specifiek zijn, belangrijker is in ieder geval om het beknopt te houden.

Laten we eens een voorbeeld pakken van een kant en klaar maaltijd:

Ouders zijn ’s avonds zo druk hun kinderen met huiswerk en brengen/halen naar sport, dat ze geen tijd hebben om een gezonde maaltijd te bereiden. In plaats daarvan bestellen ze eten of maken een diepvriesmaaltijd klaar.

Je beschrijft hier de doelgroep en hun pijn. Het is helder, je kunt je erin verplaatsen en het is specifiek. Niets meer is nodig!

 Stap 2: de oplossing
Wat is jouw unieke oplossing voor dit probleem?

In deze stap laat je zien hoe je de pijn weg kunt halen. Wat is jouw oplossing? Het is in dit geval wel belangrijk om een oplossing te bieden die ze nog niet eerder hebben geprobeerd.

Terug naar onze maaltijd bezorg service:

We leveren wekelijks voorbereide gezonde diepvriesmaaltijden tegen een betaalbare prijs. Dus niet alleen een doos met ingrediënten en een recept.

Deze dienst neemt de pijn weg van het gedoe om elke keer te koken of het bestellen van ongezonde maaltijden. Het is een andere oplossing dan de diensten waarbij ingrediënten met recepten worden geleverd, want de maaltijden zijn kant en klaar. En ook nog gezond! Het is dus heerlijk makkelijk voor ons als drukke vaders en moeders.Stap 3: De beloning
Hoe ziet het leven van je klant eruit nadat hun pijn is verdwenen (is opgelost)?

Afrondend met je one-liner beschrijven hoe het leven van je klant er nu uitziet. Dit is het moment waar je de verandering beschrijft en wat dit betekent.

Dus, gaan we weer naar onze maaltijd bezorg service als voorbeeld...]]>
Marc van Waasbergen clean 13:31
#7 Een planmatige aanpak helpt je verder https://linkleaders.nl/een-planmatige-aanpak-helpt-je-verder/ Wed, 22 Feb 2017 13:21:05 +0000 https://linkleaders.nl/?p=1591 https://linkleaders.nl/een-planmatige-aanpak-helpt-je-verder/#respond https://linkleaders.nl/een-planmatige-aanpak-helpt-je-verder/feed/ 0 Weet je wat je doet en waarom je het eigenlijk doet! Werk je voor je marketing volgens plan do check act? Weet je wat je doet en waarom je het eigenlijk doet! Werk je voor je marketing volgens plan do check act?
#7 Een planmatige aanpak helpt je verder

Hallo, nou daar zijn we weer met een nieuwe podcast.

Dit is podcast nummer 7.

Schiet al op we zijn bijna bij de 10 dan gaan we er een feestje van maken!

Inderdaad gaan we zeker doen.

Weet je wat je doet en waarom je het eigenlijk doet! Zo ik schiet hem even meteen naar binnen. We zijn met z'n allen hartstikke druk bezig. Je bent je website aan het onderhouden, je bent met social media bezig en je bent klanten aan het bedienen. Maar heb je nog voldoende voor ogen waarom je het doet, waar je heen wilt en wat 2017 gaat brengen voor jou?

We zitten in een opmaat naar 2017 toe en dit is een hele mooie tijd om even je eigen plan te ontwikkelen en waar wil je nou aan het eind van 2017 staan. We vragen je niet om een 5 jarenplan te maken dat is tegenwoordig niet meer te doen want de tijd verandert zo snel.Je komt vaak ideeën of ontwikkelingen tegen en je denk: Nou een mooie kans voor mijn bedrijf! Met al dat soort kansen en mogelijkheden is het goed om voor ogen te houden waar je nou naar toe wil.

Van de week spraken wij een ondernemer die in de zomer is begonnen met een organisatie. Ze heeft promoties en ontwikkelingen gedaan en heeft een mooie introductie fase gehad. Ze zit nu op haar social media op 19 duizend likes dat is natuurlijk een prachtig resultaat maar eigenlijk is het een beetje van ja en nu? Waar wil ze heen? Eigenlijk bleef dat antwoord daarop een beetje leeg.

Ze werkt dan aan de ene kant met een boekingsbureau, ze had het wel ziet van ja ben ik nou een beetje uniek in de markt? Communicaties met andere, wat kan ik daar mee doen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf stelt als je eigenlijk niet echt weet waar je naartoe moet. Waar wil je nou aan het eind van 2017 staan? Welke klanten wil je dan hebben en wat wil jij dan voor je klanten kunnen oplossen?We komen dan op de klantenreis waar we het al eens vaker over gehad hebben bij de klantenreis ga je kijken wat is het probleem en je gaat kijken hoe je de connectie met jouw product kan maken. Het gaat vaak over de verwoording, hoe zorg je dat iemand die een probleem ervaart jouw product als oplossing ziet. Zelf heb je daar al vele malen over nagedacht en natuurlijk ben jij in jouw ontwikkeling overtuigd dat deze combinatie hun probleem oplost. Maar is het ook werkelijk zo in de ogen van je klant.

Ja want dat is ook het probleem hé, wij trappen zelf vaak ook in die valkuil, we hebben dan het idee van wij kunnen goed helpen en we zien waar het probleem zit, maar hoe kunnen dat nou overbrengen. Vallen wij niet vaak in onze eigen valkuil dat onze termen te zakelijk zijn en dat we te veel vaktermen gebruiken. Begrijpen onze klanten ons wel en is ons product wel zo helder als we zelf denken.

Wij gebruiken daar zelf andere mensen voor om die spiegel aan ons voor te houden want ook wij zelf kunnen goed advies geven aan klant, maar over je eigen ding is het ineens een stuk lastiger.

Ja dat klopt helemaal we hebben die spiegel echt eens in de zoveel tijd nodig en dan hebben we echt even iemand van buitenaf nodig om even te vertellen dat wij niet te veel Engelstalige kretologie moeten gebruiken in onze uitingen en het zijn dat soort simpele dingen die onze ervaringen beter kunnen overbrengen bij de klant.

Toen we begonnen met LinkLeaders zijn we begonnen met de klantenreis. Laatst hebben we weer eens een opfrisser voor ons jezelf gedaan; “van i...]]>
Marc van Waasbergen clean
#6 Promotie van je evenement https://linkleaders.nl/6-promotie-van-je-evenement/ Wed, 08 Feb 2017 18:36:49 +0000 https://linkleaders.nl/?p=1589 https://linkleaders.nl/6-promotie-van-je-evenement/#respond https://linkleaders.nl/6-promotie-van-je-evenement/feed/ 0 Je evenement organisatie en je evenement promotie hier komt eigenlijk zoveel bij kijken! Met behulp van de checklist kun je je evenement en je evenement management tot een groter succes maken. Je evenement organisatie en je evenement promotie hier komt eigenlijk zoveel bij kijken! Met behulp van de checklist kun je je evenement en je evenement management tot een groter succes maken.
#6 Promotie van je evenementChecklist om je evenement tot een groter succes te makenDe promotie van je evenement, hier komt eigenlijk zoveel bij kijken!

Je moet een locatie en een spreker regelen. Er moeten presentaties worden gegeven, hoe ga je het aankleden en dan komt nog eens de promotie van je evenement om de hoek kijken. Hoe ga je dit invullen, heb je hier een budget voor beschikbaar?Nu luisteren naar de podcast? Klik hieronder.Wat ons opvalt is dat de logistiek van een evenement heel goed wordt ingevuld en dat de promoties van een evenement gewoon nog blijft liggen. En dat is jammer! Het valt of staat vaak bij de planmatige invulling van je evenement. Wat zijn je doelen, hoeveel mensen wil je aanwezig hebben en hoe moet je dan terugrekenen om dit resultaat te behalen?

Download tips om je evenement tot een groter succes te makenBelangrijk, welke social media platformen heb je tot je beschikking. Vaak wordt primair voor Facebook gekozen, maar is dit eigenlijk wel het meest geschikte platform om je doelgroep te bereiken. Vergeet niet om gebruik te maken van LinkedIn, Instagram of zelfs Pinterest.

Daarnaast is het ook belangrijk om te zorgen dat je partners krijgt voor de promotie van je evenement. Je kunt ervoor kiezen om mensen hiervoor te betalen, eventueel in natura door ze gratis aanwezig te laten zijn of door ze iets anders te bieden.

Kijk ook hoe je je middelen inzet, maak je alleen gebruik van geschreven media, geluid, video, animatie, etc...? Maak je al gebruik van adverteren en op welke wijze kun je hier het meeste resultaat uit behalen?

Meer weten? Luister de Podcast voor ideeën om je evenement verder en beter in te vullen.

Checklist voor verbetering van m'n evenement.

Downloadable: Checklist voor de promotie van je evenement]]>
Marc van Waasbergen clean
#05 LinkedIn Profiel – Podcast https://linkleaders.nl/05-linkedin-profiel/ Wed, 16 Nov 2016 06:16:36 +0000 https://linkleaders.nl/?p=1336 https://linkleaders.nl/05-linkedin-profiel/#respond https://linkleaders.nl/05-linkedin-profiel/feed/ 0 In onze cursus LinkedIn richten we ons op je eigen kansen en hoe jij je LinkedIn activiteiten daar op toepast. Hoe zorg je ervoor dat je in het oog en daarmee in het hart blijft? In onze cursus LinkedIn richten we ons op je eigen kansen en hoe jij je LinkedIn activiteiten daar op toepast. Hoe zorg je ervoor dat je in het oog en daarmee in het hart blijft?
#05 LinkedIn Profiel – PodcastLinkedIn profiel handleidingDeze week heb ik alweer een paar keer cursus LinkedIn gegeven aan sales teams bij grote organisaties.

Het grappig is echt dat zo’n cursus LinkedIn dan heel vaak start waarbij een aantal mensen in de groep met weerstand beginnen: Ik zit niet op Facebook, Ik wil niet op Facebook zitten, Ik heb geen zin om mensen via Twitter te laten weten wat ik eet of dat ik in de file sta.

Een heel bekende opmerking die ik vaak hoor: Ik zit al een jaar op LinkedIn en krijg er niks uit. Waarom zou ik het ook doen?Heel herkenbaar! Ik zal je tijdens een cursus LinkedIn ook nooit vragen om te laten zien wat je hebt gegeten.. J Het gaat erom de juiste aanpak toe te passen en er je aandacht aan te geven. Wat heel veel mensen missen is dat het social media is. Het is niet het zelfde als een ouderwetse aloude reclamemiddel. Het is erg belangrijk dat je jezelf eerst goed en meer in de picture gaat zetten.

Onze cursus LinkedIn begint meestal met je LinkedIn profiel, zorg dat dit compleet is. Voor heel veel mensen is dat namelijk al een hele klus om op te pakken. Een compleet profiel betekent dat je in ieder geval méér dan 500 mensen in je online netwerk hebt zitten. Je verbindingen dus eigenlijk.Aantal LinkedIn connecties
Heel veel mensen zeggen: ik wil alleen een kwalitatief netwerk en ik wil alleen maar met mensen verbonden zijn die ik ken. Geloof me als je een klein beetje in de professionele wereld zit, dan ken je meer dan 500 mensen en dan heb je heel snel een kwalitatief netwerk. Het klinkt heel oppervlakkig maar toch beoordelen mensen je (onder andere) op je netwerk. Méér dan 500 connecties geeft gewoon aan dat je een professional bent.

Ik wil een LinkedIn profiel, waar moet ik beginnen?Profielfoto
Waar we vinder in onze cursus LinkedIn aandacht aan besteden is dat je een goede foto profielfoto hebt. Daar zijn er nogal wat discussies over. Moet je de bezoeker aankijken of juist naar de headline kijken? Wat mij betreft, het gaat om het verbinden met je bezoeker. Kijk deze dus aan. Heb je een foto met je kinderen? Zet deze dan op Facebook en zorg dat je op LinkedIn een goede zakelijke foto plaatst.LinkedIn headline
Zorg dat je een goede headline hebt. Dat is een onderwerp dat bijna een hele aparte cursus LinkedIn in beslag kan nemen! Dit is de tekst naast je foto direct onder je naam. Zet hier een tekst neer die aangeeft wat voor dienst of product je verkoopt.]]>
Marc van Waasbergen clean
#04 Online adverteren dat is toch simpel? https://linkleaders.nl/online-adverteren-dat-is-toch-simpel/ Thu, 03 Nov 2016 10:16:21 +0000 https://linkleaders.nl/?p=1131 https://linkleaders.nl/online-adverteren-dat-is-toch-simpel/#respond https://linkleaders.nl/online-adverteren-dat-is-toch-simpel/feed/ 0 Veel mensen kiezen bij online adverteren om te adverteren op Google. Ken je de mogelijkheden om het maximale uit je budget te halen? Veel mensen kiezen bij online adverteren om te adverteren op Google. Ken je de mogelijkheden om het maximale uit je budget te halen?
#04 Online adverteren dat is toch simpel?Downloadable: Checklist LandingspaginaVeel mensen kiezen bij online adverteren om te adverteren op Google. Ken je de mogelijkheden om het maximale uit je budget te halen? Tips om zo effectief mogelijk te adverteren op internet.Online adverteren, dat is eigenlijk simpel.
Je komt het vast regelmatig tegen, je hebt een post waar goed op wordt gereageerd en Facebook biedt je de mogelijkheid om te adverteren met deze post. Een paar klikken en hup je campagne loopt. Online adverteren dat is toch eigen simpel? Zo lijkt het tenminste.
Stel je voor je bent een coach. Je wilt je nieuwe training extra onder de aandacht brengen. Je ziet veel andere advertenties langskomen, dus je besluit dit ook eens te proberen en begint met het promoten van je posts. Je kunt dit doen via Facebook of je kunt kiezen om te adverteren op Google.
Veel mensen kiezen er voor om te adverteren op Google, maar veel mensen hebben eigenlijk onvoldoende zicht op de mogelijkheden om je budget en resultaat gerichter in te zetten. Online adverteren lijkt heel makkelijk, maar is dat eigenlijk wel zo? Haal je er wel voldoende resultaat uit en haal je echt alles uit je budget?
Dus online adverteren: hoe doe je dat eigenlijk en waar moet ik eigenlijk aan denken?
 Overzicht bij adverteren op internet
Begin met een overzicht van al je activiteiten en de resultaten hieruit. Daar begint het echt mee: wat doe je nu al, wat biedt je nu al aan, wat levert het op. Denk hierbij aan traffic, inschrijvingen op je optin of zelfs leads?
Vaak blijkt het dat je ongemerkt behoorlijk wat activiteiten uitgezet hebt en dat je met behoorlijk wat kosten te maken krijgt. Wat we vaak tegenkomen is dat budgetten veel te breed ingezet worden. Bij adverteren op internet gaat het net als bij elk ander middel om focus. Wanneer je je budget teveel versnipperd, ben je snel €1.000 per maand kwijt op allerlei platformen. Maar wat levert dit nou eigenlijk op?
Daarnaast moet je er altijd voor zorgen dat je op elk platform dagelijks of wekelijks bijstuurt. Je kunt Google en Facebook zelf laten bepalen welke best presterende advertentie meer budget toegewezen krijgt (dus vaker getoond wordt). Dat lijkt heel mooi maar dat kan helemaal niet in lijn zijn met je strategie.
Veel organisaties maken gebruik van marketingbureaus die voor het grootste deel de campagnes en rapportages geautomatiseerd uitvoeren. Voor een deel is automatiseren natuurlijk noodzakelijk om een campagne zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, maar het handwerk (of in dit geval het denkwerk), mag natuurlijk niet worden overgeslagen! Daarin is het noodzakelijk om samen te werken met een expert die je kan helpen je campagne te optimaliseren.
Terug naar de coach, deze heeft een training ‘Blij de Kerstdagen in’ en wil deze training goed onder de aandacht brengen. Er is extra budget beschikbaar en deze training moet gewoon vol komen. Deze coach besluit tot online adverteren. Welke stappen kan deze coach nu ondernemen?

Ik wil een landingspagina opzetten, waar moet ik beginnen?]]>
Marc van Waasbergen 14:33
#03 Zoekmachine optimalisatie met WordPress https://linkleaders.nl/3-zoekmachine-optimalisatie-met-wordpress/ Tue, 25 Oct 2016 13:10:32 +0000 https://linkleaders.nl/?p=1049 https://linkleaders.nl/3-zoekmachine-optimalisatie-met-wordpress/#respond https://linkleaders.nl/3-zoekmachine-optimalisatie-met-wordpress/feed/ 0 #03 Zoekmachine optimalisatie met WordPress Downloadable: checklist SEO (41 tips) In een eerdere Podcast hebben we aangegeven dat we een website zien als de basis van je online marketing.
#03 Zoekmachine optimalisatie met WordPressDownloadable: checklist SEO (41 tips)In een eerdere Podcast hebben we aangegeven dat we een website zien als de basis van je online marketing. Wij zien Wordpress voor vele ondernemers als een zeer goed systeem om hun website in te bouwen. Echter, bij de bouw moet je ook goed rekening houden met je vindbaarheid. Want enkel een website hebben, zonder enige bezoekers is zonde!Aan de ene kant zorg je met behulp van social media en emailmarketing dat je zoveel mogelijk bezoekers naar je website leidt, maar er is nog een andere hele belangrijke tool die nog lang niet aan kracht heeft ingeboet: Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO optimalisatie genoemd. SEO betekent Search Engine Optimization.

 
Wat is eigenlijk zoekmachine optimalisatie?
Vroeger (en dat is pas een paar jaar geleden.. :-) ), was zoekmachine optimalisatie eigenlijk ‘the icing on the cake’. Tegenwoordig hoort SEO in je basisrecept te zitten. En een taart zonder boter is eigenlijk… Er zijn mensen die zeggen dat SEO dood is, echter, niets is minder waar! Het is wel steeds meer een specialisme geworden.

Plat geformuleerd is SEO eigenlijk niets meer dan de juiste informatie aanbieden bij de zoekmachines, in plaats van dat je de zoekmachines jouw content zelf laat interpreteren. Het gaat bij SEO het niet alleen om het verkrijgen van zoveel mogelijk verkeer, maar belangrijker is nog dat het gaat om het juiste verkeer.

Waar je bij SEO optimalisatie op moet letten kun je eigenlijk onderverdelen in verschillende onderdelen. Wanneer je aan alle punten aandacht besteed, zal je merken dat je verkeer zich snel positief ontwikkeld. Let op, het is geen wondermiddel. Het gaat voornamelijk om continuïteit en consistentie. Je moet een lange adem hebben, met focus.Aspecten die wij geheel doorlopen voor een volledige SEO optimalisatie:

 
De initiële opzet

* Google Analytics; eenvoudig in te stellen en bied je een wereld aan informatie over je bezoekers en je website.
* Google webmastertools; een gratis tool om continu in de gaten te houden of er geen fouten in je website zitten.
* Site map; een sitemap vertelt de zoekmachines welke content je op je website hebt en hoe vaak dit wordt bijgewerkt. Dit wordt gebruikt om aan de zoekresultaten aan te bieden.
* Snelle website; de tijd dit het kost om je website te laden is een factor voor Google. Hoe sneller je site laadt, hoe beter je wordt gewaardeerd door Google. Daarnaast helpt een snelle laadtijd natuurlijk ook in je bounce rate en conversie.
* Lage bounce-rate; Je bounce-rate is de tijd waarop mensen op je website, of zelfs op een pagina zitten. Wanneer mensen hier maar heel kort zitten (1 of 2 seconden), dan heb je een hoge bounce-rate. Google beoordeeld dan dat je website niet de juiste informatie biedt, met als gevolg dat je wegzakt in de ranking van Google. Probeer dan uit te zoeken hoe het komt dat mensen zo kort op je pagina zitten. Waarom vinden ze niet wat ze verwachtten? Pas nu ook a/b testen toe.
]]> Karin Muller 10:02 #02 WordPress voordelen; ja of nee? https://linkleaders.nl/wordpress-voordelen-ja-of-nee/ Mon, 10 Oct 2016 20:36:36 +0000 https://linkleaders.nl/?p=853 https://linkleaders.nl/wordpress-voordelen-ja-of-nee/#respond https://linkleaders.nl/wordpress-voordelen-ja-of-nee/feed/ 0 #02 WordPress voordelen; ja of nee? Downloadable: checklist website Mensen die ons kennen weten dat wij de website zien als basis van je online marketing.
#02 WordPress voordelen; ja of nee?Downloadable: checklist websiteMensen die ons kennen weten dat wij de website zien als basis van je online marketing. Bij Online Lead Generation gaat om het werven van klanten. De website is hierin voor ons echt het middelpunt. Dit is de locatie waar je prospects of geïnteresseerden naartoe leidt om je expertise aan te tonen en mensen vandaan te laten kopen.Je website als basis waar begin je dan eigenlijk?
Er zijn vele systemen beschikbaar om websites op te bouwen. Wij hebben echter de voorkeur voor open source systemen, systemen die wereldwijd beschikbaar zijn zoals Joomla, Drupal of Wordpress. Onze voorkeur gaat uit naar Wordpress, wij ervaren veel Wordpress voordelen die we graag met je delen.

Waarom geloven wij in een Open Source systeem? Bij systemen die door webbouwers zijn ontwikkelt, betaal je vaak mee aan de ontwikkeling van zo’n systeem. Ze moeten dit toch ergens van doen. Daarnaast ben je met zo’n systeem ook ontzettend afhankelijk van je webbouwer. Je hebt veelal zelf onvoldoende mogelijkheid om je website zelf op te bouwen en wil je van leverancier veranderen, om welke reden dan ook, dan moet je vaak een hele nieuwe website bouwen. Dat is niet meer van deze tijd.

 
Wil je een Wordpress website?Naam
E-mailadres
Bericht10 + 11 =


Indienen
Wij hebben vaak ook dat de prospects bij ons komen en zeggen dat ze beter gevonden willen worden en dan blijkt dat systemen toch nog net wat verouderd zijn waardoor de volledige Google optimalisatie niet mogelijk is en dat is zonde. Met Wordpress SEO is er enorm veel resultaat te behalen.

Een website zonder content management systeem kan tegenwoordig echt niet meer. Vroeger en dan praten misschien over 5 jaar geleden was het nog heel gewoon om een website in HTML programmeren zonder een managementsysteem. In het management systeem van een website heb je de grafische schil waar je gewoon de vormgeving van je website inzet en je hebt de inhoud dat is de tekst die je wil laten zien.

Een eigen ontwikkelt CMS systeem gaat gewoon niet zo snel met de marktontwikkelingen mee als je zou willen. Het gaat zo snel en er is zoveel ontwikkeld in de laatste jaren. Om dit bij te houden heb je gewoon heel veel mensen nodig. Een voorbeeld van zo’n grote gemeenschap die werkt aan een systeem is Wordpress.

 
Wordpress gratis?
Jawel, Wordpress is een gratis systeem, dat voor iedereen beschikbaar is.

Ik wil een Wordpress website, waar moet ik beginnen?]]>
Marc van Waasbergen clean
#01 Kickoff LinkLeaders podcast https://linkleaders.nl/kickoff-linkleaders-podcast/ Wed, 14 Sep 2016 13:29:35 +0000 https://linkleaders.nl/?p=506 https://linkleaders.nl/kickoff-linkleaders-podcast/#respond https://linkleaders.nl/kickoff-linkleaders-podcast/feed/ 0 Wij werken vanuit een visie dat alles wat je online doet, je er iets aan moeten hebben. Het moet je iets opleveren. Wat ons betreft moet het je prospects, leads of uiteindelijk nieuwe klanten opleveren. Lukt dit op dit moment nog niet? Dan komt het er eigenlijk op neer dat je iets niet goed doet of dat je middelen niet goed voor je werken. Tijd om er mee aan de slag te gaan! Wij werken vanuit een visie dat alles wat je online doet, je er iets aan moeten hebben. Het moet je iets opleveren. Wat ons betreft moet het je prospects, leads of uiteindelijk nieuwe klanten opleveren. Lukt dit op dit moment nog niet?
#01 Kickoff LinkLeaders podcast

Wij werken vanuit een visie dat alles wat je online doet, je er iets aan moeten hebben. Het moet je iets opleveren. Wat ons betreft moet het je prospects, leads of uiteindelijk nieuwe klanten opleveren. Lukt dit op dit moment nog niet? Dan komt het er eigenlijk op neer dat je iets niet goed doet of dat je middelen niet goed voor je werken. Tijd om er mee aan de slag te gaan!

Vanuit deze visie zijn we onze LinkLeaders Podcast gestart.Veel mensen denken over online marketing ‘dat doe ik wel even zelf’. Vaak zie je echter dan veel tijd en daardoor geld verloren gaat. Dit komt door een gebrek aan strategie of het onjuist inzetten van de middelen.

Wij vinden uiteindelijk dat elke ondernemer zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen marketing. Ons doel met deze podcast is dan ook om jou te helpen en ondersteunen. Zodat je je marketing in het vervolg op de juiste manier kunt inzetten. En op zo’n manier dat het wel voor je gaat werken.

 
Wat kun je van ons verwachten?

* Website marketing: content ontwikkeling en conversie ontwikkeling
* Zoekmachine marketing, hoe ga je hiermee om?
* De ontwikkeling van je social media marketing
* Wat is de beste aanpak voor email marketing?

Waar wij voor staan is een praktisch maar ook zakelijk advies. We willen je dus advies geven waar je echt direct mee aan de slag zou moeten kunnen. We gaan ons best doen om je te blijven boeien.

Deze podcast is onze eerste en hier is ook een downloadable bij verkrijgbaar. In deze downloadable vind je de basis van online marketing. Op welke manier kun je alle middelen geïntegreerd - en complementair aan elkaar - inzetten?

Download de integraliteit van alle online marketing middelenWil je op de hoogte blijven van onze podcasts en een melding krijgen als we een nieuwe podcast vrijgeven? Abonneer je dan via iTunes of Stitcher. Heb je vragen over onderwerpen die wij besproken hebben? Neem dan contact met ons op via contact@linkleaders.nl, maar je mag ons ook benaderen via onze social media kanalen: Marc van Waasbergen of Karin Muller.]]>
Marc van Waasbergen clean