Leer geavanceerde strategieën om hoogwaardige leads uit LinkedIn te halen.

Speciaal voor managers en verkoopverantwoordelijken bij Technische Bedrijven.

  • Heb je honderden contacten in LinkedIn, maar géén idee hoe je met ze in contact kunt komen? (En dat terwijl je zit te springen om nieuwe leads?)
  • Vraag je je af welke LinkedIn acties het slimste zijn om te doen die met de minste moeite en tijd het meeste opleveren? (Omdat je het heel erg druk hebt?)
  • Heb je soms afspraken met LinkedIn-contacten, maar blijken dat vaak toch geen goede leads te zijn? (Waardoor je veel tijd en energie verspilt?)
We zien veel ondernemers worstelen hoe ze LinkedIn effectief kunnen gebruiken. Daarmee missen ze enorme kansen, want LinkedIn is gewoon de beste en meest simpele manier om in contact te komen met de juiste leads. Maar de meeste ondernemers passen het helaas niet goed toe, waardoor ze heel veel gouden kansen laten liggen en daardoor veel geld en inkomen mislopen.

Daar wilden wij iets aan doen. Wij maken zelf ook gebruik van LinkedIn en afgelopen jaren hebben we veel manieren toegepast om LinkedIn uiterst effectief te gebruiken. We gingen dit aan onze klanten leren, met hele goede resultaten.

De kennis hierover willen we ook jou graag gaan geven in de Masterclass “LinkedIn Lead Generation”.

In deze Masterclass leer je hele slimme, geavanceerde manieren om met behulp van LinkedIn moeiteloos in contact te komen met nieuwe prospects. Slechts weinig ondernemers passen dit toe, maar het is wel enorm effectief!

Wil je nu meedoen?

Reacties van eerdere deelnemers

Het werkt echt! Binnen een week had ik een belafspraak met een internationaal contact die ik al heel lang wilde spreken. En dat terwijl we met LinkLeaders pas aan het begin van het traject zitten.”

Derk Rietveld
International Sales, Latexfalt

Vandaag weer eens het bewijs geleverd gekregen dat jullie aanpak werkt. Ik heb je strategie toegepast en hierna kreeg ik direct een vriendelijke uitnodiging om deze week nog contact te hebben…leuk toch?”

Frank van der Kraats
Manager Export Boosters

BONUS:

Naast deze Masterclasses ontvang je een paar hele interessante bonussen:

BONUS 1:

Hoe je tot een superaantrekkelijk LinkedIn-positionering komt. Deze LinkedIn profiel verbeteraar kun je ook met je team delen, zodat ook zij hun profielen kunnen verbeteren.

BONUS 2:

Hoe je zeker weet dat je gehele team de juiste uitingen online plaatst. Met dit Social media protocol voor technische bedrijven maak je je medewerkers bewust van hun gewenste online gedrag.

Over LinkLeaders

LinkLeaders begeleidt grote organisaties om veel hogere winstmarges te behalen door businessmodel en leadgeneratie te optimaliseren.

Over Marc van Waasbergen

Marc is de digitale backbone van LinkLeaders. Naast dat hij een Google en SEO expert is, geeft hij trainingen in LinkedIn advertising en begeleidt hij voor diverse klanten de Social Media advertentiecampagnes.

Over Karin Muller

Karin heeft haar expertise opgedaan door jaren werkzaam te zijn in marketing en communicatie. Ze is een veelgevraagd trainer voor netwerkbijeenkomsten, managementteams en sales teams.

 

Investering

De investering in deze training bedraagt € 997,- excl. btw. NU MET DE VOORJAARSKORTING VOOR € 597,- excl. btw. De voorjaarskorting geldt nog tot en met 23 maart.

 

Aanmelden voor de Masterclass LinkedIn Lead Generation

4 + 15 =

Locatie

Mercatu Verlengde Breevaart 4 2811LR Reeuwijk

Vragen

Heb je vragen over deze Masterclass? Laat het ons weten: 0182-570927, per mail via marc@linkleaders.nl / karin@linkleaders.nl of via het formulier hieronder. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Annuleringsregeling

Mocht er iets gebeuren waardoor het niet mogelijk is om bij LEAD GENERATION MET LINKEDIN te komen, dan

  • Krijg je een ticket voor een volgend event
  • Of een tegoedbon voor een ander product van LinkLeaders
  • Beide mogelijkheden zijn in 2018 geldig
  • Of: je kunt je ticket doorgeven aan een vriend of collega zodat deze in jouw plaats kan komen

Marc van Waasbergen & Karin Muller

P.S. EXTRA: Wist je dat er een verandering bij LinkedIn op komst is die je bedrijf heel veel kan opleveren? Mits wel goed toegepast uiteraard. Je gaat precies leren hoe in deze masterclass.

Wacht echter niet te lang! Onze Masterclasses lopen gauw vol en de prijs gaat binnenkort omhoog.

Vragen over de Masterclass LinkedIn Lead Generation?

11 + 15 =

Pin It on Pinterest

Share This