#01 Kickoff LinkLeaders podcast

sep 14, 2016

Wij werken vanuit een visie dat alles wat je online doet, je er iets aan moeten hebben. Het moet je iets opleveren. Wat ons betreft moet het je prospects, leads of uiteindelijk nieuwe klanten opleveren. Lukt dit op dit moment nog niet? Dan komt het er eigenlijk op neer dat je iets niet goed doet of dat je middelen niet goed voor je werken. Tijd om er mee aan de slag te gaan!

Vanuit deze visie zijn we onze LinkLeaders Podcast gestart.

Podcast, zoekmachine marketing, online marketing

Veel mensen denken over online marketing ‘dat doe ik wel even zelf’. Vaak zie je echter dan veel tijd en daardoor geld verloren gaat. Dit komt door een gebrek aan strategie of het onjuist inzetten van de middelen.

Wij vinden uiteindelijk dat elke ondernemer zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen marketing. Ons doel met deze podcast is dan ook om jou te helpen en ondersteunen. Zodat je je marketing in het vervolg op de juiste manier kunt inzetten. En op zo’n manier dat het wel voor je gaat werken.

 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Website marketing: content ontwikkeling en conversie ontwikkeling
  • Zoekmachine marketing, hoe ga je hiermee om?
  • De ontwikkeling van je social media marketing
  • Wat is de beste aanpak voor email marketing?

Waar wij voor staan is een praktisch maar ook zakelijk advies. We willen je dus advies geven waar je echt direct mee aan de slag zou moeten kunnen. We gaan ons best doen om je te blijven boeien.

Deze podcast is onze eerste en hier is ook een downloadable bij verkrijgbaar. In deze downloadable vind je de basis van online marketing. Op welke manier kun je alle middelen geïntegreerd – en complementair aan elkaar – inzetten?

Wil je op de hoogte blijven van onze podcasts en een melding krijgen als we een nieuwe podcast vrijgeven? Abonneer je dan via iTunes of Stitcher. Heb je vragen over onderwerpen die wij besproken hebben? Neem dan contact met ons op via contact@linkleaders.nl, maar je mag ons ook benaderen via onze social media kanalen: Marc van Waasbergen of Karin Muller.

Pin It on Pinterest

Share This