LINKEDIN LEADS

Je organisatie heeft concrete Sales doelstellingen, hier moet je concrete acties aan verbinden. Wellicht kies je ervoor om je Sales team uit te breiden? Je kunt echter ook kijken of je team haar activiteiten slimmer kan invullen en daardoor meer resultaat gaat leveren? Weet je dat je voor de kosten van 1/4 FTE je team wel 30% efficiënter kan laten functioneren?

Hoe kan jouw team beter profiteren van het gebruik van LinkedIn voor het genereren van leads?

SALES TRAINING

Stap 1

LinkedIn uitstraling

Je krijgt maar 1x een kans om een eerste indruk te maken! Wij zien dat 90% van profielen tijdens onze trainingen niet goed zijn ingevuld.

Voorafgaand aan een meeting word je online opgezocht, klopt jouw positionering dan met dat wat je wilt verkopen?

Met deze training zorgen we ervoor dat je online positionering perfect is. Dit geldt zowel voor je organisatie positionering als je persoonlijke positionering.

Voor wie?

Elk bedrijf dat inziet dat een professionele online uitstraling noodzakelijk is voor groei van de organisatie.

Stap 2

Social Selling

Naast de ontwikkeling van een perfecte online positionering, gaan we met je salesteam aan de slag om met behulp van LinkedIn op structurele wijze meer leads en daardoor meer sales te genereren.

  • Find leads
  • Attract leads
  • Engage leads

Eenmalig een training werkt niet.

We bieden daarom de spreekwoordelijke ‘stok achter de deur’ zodat een blijvend effect met je sales team wordt bereikt. Dit betekent dat we beginnen met een training van een dagdeel, om daarna in 5×2 uur tot een continue aanpak te komen. Dit traject is verspreid over maximaal 6 maanden.

Voor wie?

Salesteams die niet direct een extra FTE willen inschakelen, maar wel méér resultaat met hun team willen bereiken.

Stap 3

Social Selling++

Deze training is voor sales-teams die merken dat ze de grenzen van hun basis of premium lidmaatschap van LinkedIn bereiken. Ze worden beperkt in hun zoekmogelijkheden en missen functionaliteiten om gerichter op leads te zoeken.

Deze teams zijn eraan toe om een volgende stap in hun LinkedIn Sales activiteiten te zetten.

We gaan met het team aan de slag met LinkedIn Sales Navigator.

Een abonnement op LinkedIn Sales Navigator is hiervoor verplicht en men heeft de Social Selling training reeds doorlopen.

Voor wie?

Salesteams die inzien dat LinkedIn een goede ondersteuning is in hun sales funnel en willen werken aan het verkrijgen van nog meer resultaat.

Wilt je weten hoe je met je team gebruik kunt maken van het enorme potentieel van LinkedIn?

TRAINING VOOR DIRECTIE

Bouw met je organisatie naar een hoger niveau op LinkedIn.

In een Social organisatie participeert de directie of het management in de social media activiteiten (en steunt zij deze). Het gaat ons niet alleen om de uitvoering van de trainingen, zonder overtuiging van het management en motivatie van medewerkers zal succes in het traject langer op zich laten wachten. Er dient dus in een strategie en aanpak bepaald te worden op welke wijze LinkedIn van toegevoegde waarde kan zijn in de realisatie van de doelen.

Je medewerkers zitten vol ongekend talent, als management speel je een enorm belangrijk rol in de ondersteuning en aanvulling hierop. Ben je klaar om deze kwaliteiten om te zetten naar meer rendement voor je onderneming? Geef jezelf en je team de juiste tools om het maximale rendement te behalen.

Aanvullend op de LinkedIn ontwikkelingen voor je sales team of andere medewerkers, ontwikkelen we gezamenlijk een LinkedIn aanpak waarin je aanvullende rol binnen de organisatie goed tot uiting komt. In 3 sessies van een uur komen we tot een praktische managementaanpak, primair gericht op winstgevend netwerken.

LinkedIn Leads

Wilt je weten hoe je met je team gebruik kunt maken van het enorme potentieel van LinkedIn?

Stuur ons een bericht of bel ons op 0182 570927

Neem contact op voor meer informatie.

13 + 8 =

Pin It on Pinterest

Share This