LinkedIn Premium: ontdek de voordelen

De definitie van LinkedIn Premium

LinkedIn is een sociale netwerkdienst ontworpen voor professionals. Het verbindt individuen over de hele wereld en stelt hen in staat hun professionele netwerken op te bouwen, hun vaardigheden en prestaties onder de aandacht te brengen en nieuwe vacatures te vinden.

Hoewel het veel voordelen biedt voor gratis gebruikers, biedt LinkedIn ook een premiumservice die een scala aan extra functies ontgrendelt. LinkedIn Premium is een betaald abonnement dat toegang biedt tot geavanceerde functies voor mensen die hun bereik willen vergroten en meer willen bereiken op het platform.

Het is beschikbaar in drie typen: Business, Career en Sales Navigator. Elk abonnementsniveau voldoet aan specifieke behoeften en doelen.

LinkedIn Premium

De voordelen van het gebruik van LinkedIn Premium

Als je LinkedIn serieus wilt gebruiken om je professionele netwerk uit te breiden of kansen in jouw vakgebied te vinden, is het upgraden naar een betaald account het overwegen waard. Hier zijn enkele voordelen die de moeite waard zijn om te benadrukken:

  1. Verhoogde zichtbaarheid: met LinkedIn Premium heb je toegang tot gegevensanalyses die laten zien hoe vaak je profiel voorkomt in zoekopdrachten van bedrijven of professionals uit de sector die op zoek zijn naar iemand met jouw kwalificaties.
  2. Geavanceerde zoekhulpmiddelen: Een belangrijk voordeel van het upgraden naar premium is de mogelijkheid om geavanceerde zoekfilters te ontgrendelen waarmee je dieper in potentiële verbindingen kunt graven op basis van criteria zoals locatie, functietitel, bedrijfsgrootte, trefwoorden in profielen en nog veel meer.
  3. Toegang tot aanvullende profielen: In tegenstelling tot gratis accounts die slechts beperkte weergaven bieden van profielen buiten jouw netwerk of regio – met premium toegang – kun je meer profielen buiten jouw directe netwerk bekijken zonder opgemerkt te worden door anderen die jouw profiel bekijken.
  4. InMail Messaging: Heb je ooit een introductie gewild, maar heb je er geen gevonden via bestaande verbindingen? Met InMail-berichten (beschikbaar op bepaalde accounts) kun je mensen rechtstreeks berichten sturen zonder dat je een introductie van een andere verbinding nodig hebt.
  5. Uitgebreide inzichten: LinkedIn Premium biedt aanvullende inzichten in de professionele ontwikkeling van je netwerk.

Je kunt trends zien in het aantal mensen dat je profiel en hun functietitels heeft bezocht. Deze informatie is nuttig om te begrijpen hoe je profiel wordt gevonden en welke soorten mensen geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

LinkedIn Premium biedt een reeks voordelen die het een aantrekkelijke optie maken voor professionals die hun bereik willen vergroten, verbindingen willen opbouwen en nieuwe kansen willen creëren. De verbeterde functies die het biedt, helpen gebruikers gerichter door het platform te navigeren, waardoor ze hun doelen effectiever kunnen bereiken.

Overzicht van LinkedIn Premium

LinkedIn biedt een platform voor het opbouwen van professionele relaties, het vinden van vacatures en het verbinden met gelijkgestemde individuen. Met de introductie van LinkedIn Premium kunnen gebruikers extra functies en hulpmiddelen ontgrendelen om hun netwerkervaring te verbeteren.

overview

Verschillende soorten LinkedIn Premium-accounts (Business, Career, Sales Navigator)

LinkedIn Premium biedt drie verschillende soorten accounts: Business, Career en Sales Navigator. Het Business-account is bedoeld voor professionals die leads willen genereren of potentiële klanten willen bereiken.

Het Career-account is afgestemd op werkzoekenden die hun zoektocht naar een baan willen optimaliseren door toegang te krijgen tot salarisinzichten en andere carrièregerelateerde tools. Het Sales Navigator-account is bedoeld voor verkoopprofessionals die op zoek zijn naar manieren om nieuwe prospects te vinden en efficiënter deals te sluiten.

Kosten- en prijsopties

De kosten van LinkedIn Premium variëren afhankelijk van het type account dat je kiest. Het Business-abonnement begint bij $ 47,99 per maand bij jaarlijkse betaling of $ 59,99 per maand bij maandelijkse betaling. Het carrièreplan begint bij $ 29,99 per maand bij jaarlijkse betaling of $ 35,99 per maand bij maandelijkse betaling.

Het Sales Navigator-abonnement begint bij $ 64,99 per maand bij jaarlijkse betaling of $ 79,99 per maand bij maandelijkse betaling. Het is belangrijk op te merken dat deze prijzen kunnen variëren, afhankelijk van jouw land of regio, en zonder voorafgaande kennisgeving kunnen worden gewijzigd.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Een belangrijk kenmerk waarmee LinkedIn Premium zich onderscheidt van zijn gratis tegenhanger is de mogelijkheid om volledige profielen van andere gebruikers op het platform te bekijken zonder eerst met hen verbonden te zijn. Dit betekent dat je rechtstreeks contact kunt opnemen met gepersonaliseerde berichten in plaats van een verbindingsverzoek als je eerste contact. Een andere krachtige functie in zowel Business- als Sales Navigator-abonnementen zijn geavanceerde zoekfilters waarmee je naar gebruikers kunt zoeken op basis van zeer specifieke criteria zoals functietitel, bedrijfsgrootte, anciënniteitsniveau, locatie en meer.

Gebruikers van een carrièreplan kunnen profiteren van LinkedIn Salary Insights – een tool die een gedetailleerd overzicht geeft van de salarissen voor verschillende functietitels s in verschillende regio’s of steden. Bovendien kun je met het Carrièreplan zien hoe je je verhoudt tot andere sollicitanten wanneer je solliciteert op functies op LinkedIn. Deze gegevens kunnen je helpen gebieden te identificeren waar je mogelijk meer vaardigheden moet ontwikkelen of je sterke punten ten opzichte van de concurrentie onder de aandacht brengen.

Linkedin networking

Nog meer over LinkedIn Premium

Business accounts

LinkedIn Premium Business-accounts bieden verschillende geavanceerde functies die zijn ontworpen om bedrijven te helpen gemakkelijker potentiële klanten of partners te vinden. Deze functies omvatten geavanceerde zoekfilters, InMail-berichten en inzicht in wie jouw profiel heeft bekeken.

Met de geavanceerde zoekfilters kun je je zoekopdracht verfijnen op basis van specifieke criteria, zoals locatie, functietitel, bedrijfsgrootte, branche en meer. Deze functie is ongelooflijk handig bij het zoeken naar potentiële klanten of partners in een bepaalde branche of geografische locatie.

InMail-berichten is een andere geweldige functie waarmee je een bericht naar iedereen op LinkedIn kunt sturen. Deze functie verschilt van gewone berichten omdat je hiermee een bericht kunt verzenden zonder dat je eerst met de persoon verbonden hoeft te zijn.

Met InMail-berichten kun je potentiële klanten of partners bereiken, zelfs als ze zich niet in je netwerk bevinden. Inzichten in wie je profiel heeft bekeken, kunnen je een idee geven van wie mogelijk geïnteresseerd is om met je in contact te komen en mogelijk zaken met je te doen.

Career accounts

Als je op zoek bent naar een baan of jouw carrière vooruit wilt helpen, bieden LinkedIn Premium Career-accounts verschillende functies die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. Een van de handigste functies is toegang tot salarisinzichten en arbeidsmarktgegevens.

Met deze informatie binnen handbereik kun je snel bepalen of een baanaanbieding concurrerend is en kun je onderhandelen over een beter loon. Een andere geweldige functie van LinkedIn Premium Career-accounts is de mogelijkheid om te zien wie jouw profiel in de afgelopen 90 dagen heeft bekeken.

Deze functie is ongelooflijk waardevol omdat het werkzoekenden een idee geeft van welke bedrijven geïnteresseerd zijn in hun vaardigheden en ervaring. Daarnaast biedt LinkedIn hulpmiddelen voor het identificeren van lacunes in vaardigheden en aanbevelingen voor online cursussen die je kunnen helpen je kwalificaties te verbeteren en je cv te onderscheiden van de concurrentie.

Sales Navigator-accounts

LinkedIn Premium Sales Navigator-accounts zijn ontworpen voor verkoopprofessionals die potentiële klanten willen vinden en efficiënter deals willen sluiten. De functie voor leadaanbevelingen is een van de meest waardevolle functies van Sales Navigator, omdat deze opgeslagen zoekopdrachten en voorkeuren gebruikt om potentiële leads of accounts aan te bevelen waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Geavanceerde zoekfilters zijn ook beschikbaar in Sales Navigator-accounts, waardoor verkoopprofessionals hun zoekopdracht kunnen verfijnen op basis van specifieke criteria zoals functietitel, bedrijfsgrootte, locatie, branche en meer.

Deze filters kunnen veel tijd besparen doordat ze alleen zeer relevante prospects presenteren in plaats van handmatig door duizenden profielen te zoeken. De laatste functie die wordt aangeboden door LinkedIn Premium Sales Navigator-accounts zijn realtime updates over prospectactiviteiten.

Met deze functie kun je meldingen ontvangen wanneer een potentiële klant zich met jouw inhoud bezighoudt of nieuwe updates op LinkedIn plaatst. Met deze informatie kun je op de hoogte blijven van jouw potentiële klanten of opdrachtgevers en snel inspelen op hun behoeften.

Conclusie

LinkedIn Premium biedt een breed scala aan voordelen voor zowel bedrijven als individuen die hun carrière vooruit willen helpen. De geavanceerde zoekfilters, InMail-berichten, salarisinzichten, arbeidsmarktgegevens, leadaanbevelingen en leads op maat Lijsten maken het voor bedrijven makkelijker dan ooit tevoren om potentiële klanten of partners te vinden, terwijl Career Account-houders toegang krijgen tot waardevolle bronnen zoals Lynda.com-cursussen en vergelijkingstools bij het solliciteren naar banen.

Over het geheel genomen is LinkedIn Premium een waardevolle investering die zowel professioneel als persoonlijk aanzienlijke waarde kan bieden. Met een beetje tijd en moeite kunnen gebruikers deze voordelen benutten om hun professionele netwerk te vergroten, hun carrièredoelen te bevorderen en uiteindelijk succes te behalen.

LinkedIn Premium

Pin It on Pinterest

Share This