ONLINE ADVERTEREN

Meer verkeer naar je website kan niet meer zonder online adverteren. We helpen je met campagne opzet, uitvoering en beheer.

Lees-meer-180x40

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Je hebt een mooie website, maar hij levert onvoldoende op? Samen verbeteren we het resultaat van je website.

Lees-meer-180x40

LEADS UIT LINKEDIN

LinkedIn, doe het goed of niet. Het kàn je veel kwalitatieve leads opleveren. Wij leren je hoe, door strategie en training.

Lees-meer-180x40

Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat je makkelijker nieuwe klanten krijgt. Wij zijn jouw ‘lead-generator’ en richten ons specifiek op het verkrijgen van nieuwe leads voor jouw organisatie. Zo werk je continu aan nieuwe afspraken en dus nieuwe kansen!

Wij leveren specialistische kennis en tools die nodig zijn voor jouw succes

Website bezoekers worden online leads

Wij monitoren al je online middelen zodat wij precies weten waar we méér resultaat uit kunnen halen.

Podcast

Lead magnet creatie

Leadmagneten zijn onmisbare hulpmiddelen in het arsenaal van B2B-marketeers en dienen als overtuigende prikkels om leads vast te leggen en te koesteren door middel van waardevolle inhoud. Deze uitgebreide gids duikt in de kunst en wetenschap van het maken van leadmagneten en biedt praktische tips, strategieën en voorbeelden om ondernemers te helpen onweerstaanbare leadmagneten te maken die resoneren met hun doelgroep.

Lees meer

LINKEDIN LEADS

Je organisatie heeft concrete Sales doelstellingen. Hoe ga je deze halen? Je team uitbreiden, slimmer werken? Voor de kosten van 1/4 FTE, kun je je team 30% efficiënter laten functioneren!

 

Je team beter laten profiteren van LinkedIn voor lead generatie?

WEBSITES+

Waarom veel websites nog onvoldoende resultaten leveren?

De meeste websites redeneren onvoldoende vanuit hun bezoekers. Een website kan technisch schitterend in elkaar zitten. Als echter onvoldoende is gekeken naar het verwachtingspatroon van de bezoeker of de website onvoldoende SEO geoptimaliseerd is, zullen optimale resultaten uitblijven.

En dat is jammer, want wij zijn ervan overtuigd dat een website een essentieel onderdeel, zo niet het MIDDELPUNT van je online marketing strategie is.

ONLINE LEADS

Het is natuurlijk belangrijk dat je veel verkeer hebt op je website. Het is echter nog veel belangrijker dat je bezoekers ook tot een actie overgaan. Wij hebben veel ervaring in het verbeteren van de stappen binnen het aankooptraject (customer journey) van een website.

Pin It on Pinterest

Share This