Het is onze missie om technische bedrijven een krachtiger imago te geven. We hebben in Nederland veel technische bedrijven die qua producten en diensten met recht een prachtige omzet draaien. Toch zien we ook dat de verkoopacties makkelijker kunnen.

Daarom bieden we regelmatig een persoonlijke strategiesessie aan directies en managers verkoop. Zo’n sessie is de meest eenvoudige manier om te bepalen op welke manier je organisatie de juiste keuzes en focus kan ontwikkelen. Wil je uitgenodigd worden voor zo’n sessie?

Techniek, getrouwd met marketing

Bij LinkLeaders is vanuit de directie TECHNIEK ook echt met MARKETING getrouwd. Hierdoor is vanuit de basis een realistisch inzicht én inlevingsvermogen in verbetermogelijkheden bij technische bedrijven.

Marc van Waasbergen

Managing Partner van LinkLeaders en getrouwd met de marketeer.

Met een brede ervaring in product management bij ASMI en Imtech is Marc de techneut die weet hoe technische organisaties denken. Vanuit z’n ervaring en inzicht helpt hij organisaties in de optimalisatie van hun processen.

Karin Muller

Managing Partner LinkLeaders en getrouwd met de techneut.

Begonnen in de reclame en hierna veel communicatie & verandermanagement projecten bij technische bedrijven begeleid. Marketeer in hart en nieren die technische bedrijven helpt bij hun verkoopacties nóg betere resultaten te maken.

Janny Westenbrink

 

Verkoop binnendienst, een ervaren salesvrouw met een hart voor haar werk.

Ilona Warris

 

Verkoop binnendienst, die haar klanten centraal stelt en vanuit hun visie meedenkt.

Bert van den Hurk

 

Internationaal gecertificeerd Bitseteer en Wim Hof instructeur die bedrijven helpt met zekerheid hun doelen te halen.

Pin It on Pinterest

Share This