Selecteer een pagina

Veel organisaties passen nog steeds koude acquisitie toe. Terwijl bekend is dat 97% van de koude acquisitie acties niet werkt.

Het geweldig om elke keer weer met organisaties te werken die de laatste innovaties heeft doorgevoerd.
Maar, zo jammer dat de aanpak van marketing en verkoop nauwelijks is geinnoveerd!

Dat kan anders:

  • Koude acquisitie kan warme acquisitie worden
  • Verkopen op een ontspannen manier waardoor je alléén nog maar belt met prospects die je ‘WILLEN’

Wil je weten hoe je met behulp van o.a. LinkedIn die koude acquisitie achter je laat?

Techniek, getrouwd met marketing

Bij LinkLeaders is vanuit de directie TECHNIEK ook echt met MARKETING getrouwd. Hierdoor is vanuit de basis een realistisch inzicht én inlevingsvermogen in verbetermogelijkheden bij technische bedrijven.

Marc van Waasbergen

Managing Partner van LinkLeaders en getrouwd met de marketeer.

Met een brede ervaring in product management bij ASMI en Imtech is Marc de techneut die weet hoe technische organisaties denken. Vanuit z’n ervaring en inzicht helpt hij organisaties in de optimalisatie van hun processen.

Karin Muller

Managing Partner LinkLeaders en getrouwd met de techneut.

Begonnen in de reclame en hierna veel communicatie & verandermanagement projecten bij technische bedrijven begeleid. Marketeer in hart en nieren die technische bedrijven helpt bij hun verkoopacties nóg betere resultaten te maken.

Rianne van der Mee

Office manager

“Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen mogelijk is ruimte over te houden om je te kunnen focussen op de zaken waar je echt gelukkig van wordt – of dit nu in je privéleven is of je werk. En daar waar je het overzicht dreigt kwijt te raken, omdat je dertig ballen tegelijkertijd in de lucht probeert houden, ondersteun ik om effectiever en in vrijheid te werken.”

Janny Westenbrink

Verkoop Binnendienst

“Ik weet als geen ander wat het betekent om opdrachten binnen te halen. Maar ook dat je moet uitbesteden als je ergens geen specialist in bent. Ik heb de passie, drive en de ambitie om succesvol te willen zijn.”

Nicolien Straathof

Verkoop Binnendienst

“Door mijn brede ervaring en interesse kan ik me goed inleven in collega’s, opdrachtgevers en deelnemers. Ik geloof in ervaringsleren en eigen verantwoordelijkheid creëren. Dan is leren een feestje! Ik verkoop vanuit interesse want dat zorgt voor warme contacten!”

Bert van den Hurk

 

Internationaal gecertificeerd Bitseteer en Wim Hof instructeur die bedrijven helpt met zekerheid hun doelen te halen.

Pin It on Pinterest

Share This