Het kost je veel tijd en energie om nieuwe klanten te vinden

 

~ JE HEBT EEN KWALITATIEVE PROSPECT LIJST NODIG ~

 

Het is steeds lastiger om de juiste besluitvormers binnen bedrijven te vinden. Met wie moet je in gesprek komen om je product of dienst te verkopen?

Wij weten dat wanneer je in contact komt, je wel kunt verkopen. Maar hoe kom je continu met nieuwe klanten in contact?

Misschien heb je wel eens mail lijsten of prospect lijsten gekocht, maar leverde dit weinig op. Wij weten waarom.

Het is belangrijk om te bepalen en kritisch te zijn met wie je in contact wil komen. Samen met jou bepalen wij met wie jij in contact moet komen en leveren wij jou een lijst met potentiële klanten.

Wij doen het harde werk door je potentiële klanten te vinden, jij hoeft dan alleen nog maar te verkopen.

 

Maak voor mij een lijst!

Krijg je lijst op maat hier.

WAAROM DAN DEZE LIJST?

DE PROSPECT LIJST

Een prospect lijst levert alleen leads op als hier vanuit een strategisch oogpunt naar gekeken is. En daarom is onze lijst anders.

De lijst wordt gemaakt op basis van ons gesprek met jou, jij geeft aan hoe je ideale klant eruit ziet en welke mensen jij nu contacteert. Aan de hand daarvan bepalen we wie je nu zou moeten benaderen.

Een paar redenen waarom de Prospect Lijst een must-have is voor jouw bedrijf:

  • Geverifieerde contactgegevens: Wij leveren niet alleen een lijst met namen en bedrijven, maar ook contactgegevens die jij kunt benaderen die gecontroleerd zijn door ons. Waardoor jij alleen tijd besteedt aan échte prospects.
  • Lijst op maat: In een kennismakingsgesprek bespreken wij met wie jij in contact wilt komen, welke functies, locaties en sectors daarbij horen. Wij luisteren naar wat past bij jouw bedrijf en optimaliseren dit waar mogelijk zodat jij een persoonlijke en specifieke lijst krijgt.

Ik wil een lijst!

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

ONZE WERKWIJZE

Intake gesprek

Wij leren jou en jouw verkoop kennen. Doordat wij met jou in gesprek gaan. Kunnen wij beter bepalen welke prospects bij jouw bedrijf passen. Want wij weten dat een generieke lijst niet werkt.

Wij doen het harde werk

Wat jou tijd bespaart. Wij stellen de lijsten op zodat jij je tijd besteedt aan gesprekken met potentiële klanten. Wij verrichten het onderzoek waardoor jij een kwalitatieve lijst hebt en dus kwalitatieve gesprekken.

Direct resultaat

Wij leveren de lijst, jij het resultaat. Wij weten dat onze lijsten goed werken, we doen het immers ook voor onszelf en onze klanten. De lijsten zijn een ondersteuning voor jouw verkoopproces, maar jij hebt alles nog in de hand. Want uiteindelijk ben jij degene die de prospects binnenhaalt. 

Pin It on Pinterest

Share This