Je weet niet hoe je je doelen kunt behalen

 

~ JE HEBT EEN STRATEGISCH PLAN NODIG ~

 

Je huidige strategie levert niet de leads op die je nodig hebt.

Je zit vast in jouw manier van doen, je weet dat je proces efficiënter en effectiever kan, maar je weet niet hoe je dit kunt veranderen.

Je weet niet wat je dagelijks, wekelijks of maandelijks moet doen om je doelen te bereiken.

Je hebt geen plan.

Je wilt gewoon dat iemand over je schouder meekijkt.

Iemand met kennis van verkopen en die inzicht heeft in je huidige aanpak en laat zien wat je moet verbeteren.

Je bedrijf groeit en je wilt een volgende stap zetten in je verkoop, maar je weet niet welke richting je nu op moet.

Wij kijken samen naar je huidige aanpak, doelen en hoe je deze met concrete stappen kunt bereiken.

Wij geven je een actieplan dat past bij jou, je bedrijf en doelstellingen.

Ik doe mee!

Schrijf je hier in.

Hoe we een plan maken voor jou

1. Marktonderzoek

We analyseren je huidige marktpositie, de voorspellingen voor de branche, jouw doelgroep, de grootste concurrenten en meer. Dit is een essentieel onderdeel van het creëren van een strategie. Deze gegevens vormen de basis voor jouw plan op maat.

2. Aanpak analyse

Wij duiken in jouw huidige aanpak. Wat doe je op een dagelijkse basis? Welke kanalen zet jij in? Wat is de klanten ervaring? Door te begrijpen wat je op dit moment doet, weten wij welk deel van jouw huidige aanpak we moeten behouden en wat we moeten vernieuwen.

3. Teamafstemming

Of je een team van 1,3 of 20 personen hebt, de strategie houdt rekening met de sterke punten van elke individuele verkoper. Verder is het essentieel dat het hele team achter het plan staat en gemotiveerd is om het plan toe te passen.

4. Praktische stappen

Na de analyse maken we een plan op maat voor jouw verkoop. Wij leggen uit welke specifieke acties je dagelijks, wekelijks en maandelijks moet ondernemen om jouw doelen te bereiken. Zo kun je direct na de strategiesessie beginnen met het verhogen van je omzet.

Drie redenen om nu toe boeken!

Je hebt maar één sessie nodig

In één gesprek geven wij advies, inzichten en een plan om jouw verkoop direct te verbeteren. Wij weten dat als je de stappen van het plan volgt, je jouw verkoopdoelen zal behalen.

Direct aan de slag

Met dit strategische en praktische plan kun je direct aan de slag! Wij geven je een stapsgewijs proces waarvan we weten dat het de gewenste resultaten zal leveren.

Plan op maat

Wij passen het plan van aanpak aan op jouw ervaring en voorkeuren. Want een plan dat bij jou en jouw bedrijf past, is gegarandeerd succesvol. Wij geven de tools die je nodig hebt om jouw omzet te groeien en jouw doelen te bereiken.

Ik doe mee!

Boek je strategie sessie hier

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Neem contact met mij op voor een afspraak

Pin It on Pinterest

Share This