Veel van de ambitieuze managers die wij coachen staan aan het hoofd van prachtige organisaties. Ze draaien soms hun eerste miljoen, soms meerdere miljoenen omzet. En dat is geweldig! Deze managers zijn trots op wat ze hebben bereikt. En terecht!

Wij zien echter ook dat het aansturen van een bedrijf – met optimale processen voor productie – heel andere koek is dan het vertalen van je organisatie naar Marketing én Verkoop. Er wordt te vaak vanuit het product gecommuniceerd, waardoor concurrentie op prijs ontstaat. En dat wil je niet!

Herken jij dit, wil je heel graag doorgroeien met je bedrijf, maar wél vanuit je eigen kracht? Op een manier waarbij je verkopers niet hoeven te ‘leuren’ en ‘verkopen op prijs’ bij jullie geen issue meer is?

Het is onze missie om technische bedrijven veel krachtiger op de kaart te zetten zodat ze hun concurrenten ver achter zich laten en rust in hun organisatie creëren.

Denk je dat dit voor jouw organisatie niet mogelijk is? Vraag dan een gesprek met ons aan.

Wil je weten wat voor jouw organisatie het beste is om als eerste aan te pakken? Geef je dan op voor een strategiesessie. In deze sessie:

  1. Word je binnen 2 uur duidelijk op welke manier je organisatie betere keuzes in de verkoopactiviteiten kan maken en hiermee focus en betere marges kunt creëren.
  2. Krijg je een paar praktische tools om direct in te zetten in je team waardoor ze eenvoudig beter gaan presteren
  3. Leer je hoe je het bereiken van je doelstellingen kunt garanderen

Laat je gegevens achter en dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

2 + 11 =

Merendeel van m’n resultaten vanuit m’n online acties en m’n team maakt makkelijker afspraken.

“In 2014 had ik een verkoopteam waar meer resultaat uit moest komen. Bij aanvang was ik zeer kritisch in de aanpak van Marc en Karin. Ik ben ook wel de eerste om toe te geven dat hun aanpak werkt. Ze hebben mij en m’n team een paar jaar getraind en sindsdien haal ik merendeel van m’n resultaten vanuit m’n online acties en maakt m’n team makkelijker afspraken.” Frank van der Kraats, Sales manager; Via Van Dalen en Latexfalt Flooring

Meer afspraken met de juiste mensen

Het werkt echt! Binnen een week had ik een belafspraak met een internationaal contact die ik al heel lang wilde spreken. En dat terwijl we met LinkLeaders pas aan het begin van het traject zitten.” Derk Rietveld, International Sales; Gouda Refractories

Pin It on Pinterest

Share This