Internet strategie

Hoe haal je nieuwe leads uit je markt? Stel je voor, nieuwe klanten nemen contact met je op via je website om een dienst van je af te nemen. Ze vullen het contactformulier in of vragen meteen offerte bij je aan. Fictie of werkelijkheid?

 

Waarom veel websites nog onvoldoende resultaten leveren?

De meeste websites redeneren onvoldoende vanuit hun bezoekers. Een website kan technisch schitterend in elkaar zitten. Als echter onvoldoende is gekeken naar het verwachtingspatroon van de bezoeker of de website onvoldoende SEO geoptimaliseerd is, zullen optimale resultaten uitblijven.

En dat is jammer, want wij zijn ervan overtuigd dat een website een essentieel onderdeel, zo niet het MIDDELPUNT van je online marketing strategie is.

Online conversie is voor elke website mogelijk!

WEBSITES+

Een nieuwe website maken en dan komen de klanten in grote getalen? Helaas is het niet zo eenvoudig. Veelal is het zo dat op het moment dat de website af is, de aandacht verslapt en menig organisatie weer over gaat tot de orde van de dag. En dat is zonde, want bezoekers komen niet zomaar op je mooie, nieuwe website.

Als je online wilt opvallen, moet je het serieus benaderen. Anders is het echt verspilde moeite. Wij combineren de bouw van een website met de basis opzet voor je zoekmachine optimalisatie.

WEB ANALYTICS

Weet jij waar je bezoekers vandaan komen? Welke pagina’s ze bekijken en welke diensten ze nog eens bekijken? Met Google Analytics krijg je uitgebreid inzicht in het bezoekersgedrag op je website. Waar komen je bezoekers vandaan en wat is hun gedrag op je site? Wat converteert wel en wat niet? Waar liggen nog kansen, verbeterpunten? We zorgen niet alleen voor een beter begrip in de prestaties van je website, maar zorgen er ook voor dat Google Analytics juist is geïmplementeerd voor de maximalisatie van je online resultaat.

Waar helpen we je mee?

  • Implementatie van Google Analytics
  • Check op je huidige Google Analytics
  • Inrichten van account (profielen, doelen en doeltrechters, custom rapporten etc.)
  • Rapportage van de data in een overzichtelijk dashboard
  • Inrichten van A/B- en Multivariatie-testing met Google Website Optimizer
  • Concrete adviezen voor website verbeteringen op basis van analyses en tests
  • Basis training in het gebruik van Google Analytics
  • Update Google Analytics (workshop nieuwe features in Google Analytics).

Pin It on Pinterest

Share This